Syfiori Algenbestrijdingsmethode 500 ml

Syfiori Algenbestrijding bestaat uit 3 producten te weten Syfiori Sporen Mix, Syfiori Calcium Plus en Kaliumsulfaat Plus.

Syfiori algenbestrijdingsmethode laat uw aquariumplanten op een zeer effectieve manier groeien , zodat ze snel sterk worden om de algen de baas te kunnen.
Hierin zitten geen nitraat en fosfaat.

Syfiori Sporen Mix
Syfiori Mix is een geconcentreerde (All-in-One) bemesting voor aquariumplanten.
Syfiori Mix is een vloeibare meststof die de voedingsbalans in het wortelstelsel neutraliseert en de waterkwaliteit en -helderheid verbetert. (deze is veelal verstoord is door diversiteit en onderlinge beïnvloeding van de aquariumplanten).
Syfiori Mix heeft een veelzijdige pH werking, die de voorkomende schommelingen moeiteloos opvangt.

Syfiori Calcium Plus
Calcium is één van de belangrijkste mineralen in een aquarium. Een Calcium tekort is te herkennen aan de ontwikkeling van te kleinen of vervormde nieuwe bladeren.
Syfiori Calcium Plus, bevat buiten de Calcium, ook toevoegingen van Borium, IJzer, Mangaan, Molybdeen en Zink. Deze (All-in-One) aquariumvoeding zorgt voor betere celspanning in de waterplanten. Met als resultaat stevigere, dikkere, stengels, wortels en bladeren.

Syfiori Kaliumsulfaat Plus
Syfiori Kaliumsulfaat Plus activeert verschillende enzymen, er zorgt ervoor dat planten CO2 kunnen opnemen. Het is daardoor een belangrijke voedingsstof voor aquariumplanten. Een te laag kaliumgehalte kan leiden tot groeiproblemen en geelverkleuring van de bladeren. Met Syfiori Kaliumsulfaat Plus zullen de planten snel herstellen en weer diepgroen gaan kleuren. Kaliumsulfaat Plus realiseert een constante pH waarde.

De wekelijkse dosering is 5 ml Syfiori Mix, 5 ml Syfiori Calcium Plus en 5ml Syfiori Kalumsulfaat Plus, per 100 liter aquariumwater.
Alle samenstellingen van de Syfiori producten staan geregistreerd onder Patent Nummer 2026346Syfiori Algenbestrijdingsmethode 500 ml